سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی کتاب بازگشت به اعتماد (راهکارهایی برای بهبود رابطه بعد از

لیندا جی. مکدونالد در کتاب بازگشت به اعتماد (راهکارهایی برای بهبود رابطه بعد از رابطه فرازناشویی)، تلاش می‌کند با دادن آگاهی لازم به همسران دربار? چگونگی برخورد مؤثر با مشکل بی‌وفایی و یا بدعهدی، فرایند بخشش را تسهیل بخشد. همچنین شما را به‌صورت خلاصه و مفید، با روند بهبود رابطه و اعتمادسازی آشنا می‌‌سازد.

شوک و آسیب ناشی از بی‌وفاییِ همسر افراد زیادی را غافلگیر می‌کند. حتی اگر خود ما این تجربه را مستقیماً نداشته باشیم، بسیاری از ما افرادی را در نزدیکی خود می‌شناسیم که از ضرب? دردناک و زخم‌هایی که همسر بی‌وفا برجای گذاشته رنج می‌برند.

تمرکز لیندا جی. مکدونالد (Linda J. MacDonald) در کتاب بازگشت به اعتماد بیشتر بر راهکارها و مهارت‌هایی است که همسر عهدشکن می‌تواند با استفاده از آن ها، اعتماد ازدست‌رفته در فضای رابطه با همسرش را بازگرداند و فرایند بهبود او را تسریع بخشد؛ بااین‌حال، به‌منظور کامل‌تر کردن مطالب کتاب و برای اینکه سایر مخاطبان نیز بتوانند از این کتاب استفاده کنند، درباره برخی دیگر از ابعاد عهدشکنی نیز مطالبی را نوشته شده که آن‌ها را در قالب گفتارها پس از ترجمه متن اصلی کتاب آورده‌ شده است.

هدف اصلی کتاب بازگشت به اعتماد (How to Help Your Spouse Heal From Your Affair) این است که به هر دو همسر آسیب‌دیده و عهدشکن کمک شود تا بتوانند در این وضعیت توان‌فرسا و ناامیدکننده به‌صورت مؤثرتری رفتار کنند. علی‌رغم بی‌وفایی و نبود اعتماد و وجود دردهای ناشی از آن، امید نیز وجود دارد. بی‌گمان، بدون خداوند طی این مسیرِ سخت و تاریک به‌آسانی نخواهد بود. درمیانِ این ویرانی و شکسته‌دلی، حضور خداوندْ شجاعت و قوت‌قلبی بی‌انتها می‌دهد که برای تحمل رنج‌های ناشی از افشای خیانت حیاتی است. بی‌شک، بازیابی اعتماد ازدست‌رفته و بازگشت به روالِ قبلیِ زندگی مستلزم تلاش مضاعف و تعهد زوجین است و به همسرانی که درگیر این معضل هستند پیشنهاد می‌‌شود که علاوه‌بر خواندن کتاب، از کمک تخصصی مشاوران نیز بهره ببرند.

در اغلب موارد، همسرانی که رابطه جنسی خارج از چارچوب داشته‌اند یا برای کسب آرامش، با فردی غیر از همسر خود رابطه عاطفی برقرار کرده‌اند، از کرده خویش پشیمان می‌شوند و می‌خواهند که به روال زندگی زناشویی خویش بازگردند. تلاش برای بازسازی رابطه پس از عهدشکنی لزوماً ناشی از ترس و ضعف نیست. این تلاش اگرچه مشکل و زمان‌بر است، ولی در جای خود باارزش است.

لیندا در کتاب بازگشت به اعتماد را به این هدف نوشته‌ که برای زوج‌هایی که عهدشکنی کرده‌اند، اما در تلاش‌اند تا رابطه زناشویی آسیب‌دیده خود را ترمیم کنند، راهکارهایی فراهم کرده باشد. امیدوارم افرادی که درصددِ بازسازی زندگی زناشویی خود هستند این کتاب را بارها بخوانند و پیشنهادهایی را که در آن مطرح شده در زندگی خود به‌کار ببندند.

نظر خود لیندا درمورد کتاب: طی 22سال تجربه‌ام، از همسرانی که برای جبران بی‌وفایی خود تلاش می‌کردند رفتارهایی مشاهده کرده‌ام که نشان‌دهنده موفقیت یا شکست تلاششان برای حفظ زندگی مشترکشان بوده است. خبر بد اینکه بیشتر همسران عهدشکن وسعت و عمق اتفاقاتِ پس از عهدشکنی را دست‌کم می‌گیرند و همین منجر می‌شود که اشتباهات بزرگی مرتکب شوند که درپی آن، تلاششان برای جبران خساراتِ ناشی از این اشتباهات با مشکل مواجه می‌شوند. بین 65 تا 75 درصد این همسران، پس از پیمان‌شکنی، در حفظ زندگی زناشویی خود ناکام می‌مانند؛ اما خبر خوب اینکه بازگشت به زندگی پیشین، علی‌رغم دشوار بودن آن، ناممکن نیست. همسرانی که این نقش را برای خود قائل‌اند که به همسران آسیب‌دیده خود کمک کنند، اگر پیشنهادهای این کتاب را به‌کار ببندند، می‌توانند به رابطه زناشویی قبلی خویش بازگردند.

اصول ذکرشده در کتاب بازگشت به اعتماد، برای همه افراد با گرایش‌های مذهبی گوناگون، مفید و کاربردی است. مفاهیم و آموزه‌های مذهبی و معنوی را تا جای امکان تعمیم داده‌ شده تا بدین‌وسیله به خوانندگان زیادی که به خواندن این کتاب نیاز دارند، احترام گذاشته شود. گفتنی است که نمی‌توان برای بازسازی زندگی زناشویی شما پس از خواندن این کتاب تضمینی داد؛ این امر کاملاً منوط به شما و اشتیاق همسر شما برای بازگشت به زندگی مشترک است. بااین‌حال، اگر شما دستورالعمل‌ها و مراحل ذکرشده در کتاب را تا انتها دنبال کنید و به آن‌ها عمل کنید، احتمال موفقیت خود را افزایش داده‌اید. به‌یاد داشته باشید که نمی‌توانید تنها با اتکا به تلاش‌های پراکنده خود، دریای طوفانیِ پس از بی‌وفایی را آرام کنید.

بهتر است که هر بخش را مانند راهنمای تعمیر خودرو بخوانید. این کتاب را باید با نگاهی باز و با یادداشت‌برداری خواند. براساسِ مشاهدات بالینی و تجربه‌ام مطمئن هستم که شما در این کتاب پیشنهادهای مفیدی را برای بهبود زندگی آسیب‌دیده پس از بی‌وفایی خواهید یافت.

در بخشی از کتاب بازگشت به اعتماد می‌خوانیم:

همسران موفق می‌دانند که باید خودشان را درمعرضِ بخشش و مهربانی همسران رنجیده خود قرار دهند. همسران موفق اجازه نمی‌دهند که این جدایی موقت، آن‌ها را از مسیر و فرایند بازسازی اعتماد خارج کند یا فرصتی برای آن‌ها فراهم کند که یک زندگی مجردی و بی‌مسئولیت را شروع کنند. آن‌ها ثابت‌قدم هستند که با معشوق سابق خود قطع ارتباط کنند؛ ازاین‌رو از هرگونه روابط جنسی با غیر همسر خود اجتناب می‌کنند. آن‌ها حتی اگر مجبور باشند برای مدتی دور از همسر و فرزندان خود زندگی کنند، متعهدانه به آن‌ها عشق می‌ورزند. این افراد، در این مدت کوتاه، درپی یافتن دوستان معنوی و افراد قابل‌اعتماد و گروه‌های مشاوره هستند، و به تفکر و بازسازی معنوی خویش مشغول‌اند.

گاهی اوقات اگر همسر عهدشکن چند روزی را در هتل یا خانه یک دوست بگذراند، فرصت مناسبی برای متنبه شدن او و نیز ایجاد تعادل روانی در همسر آسیب‌دیده برای پذیرش همسر خود فراهم می‌شود.

گفتنی است که پیشنهاد چنین جدایی موقتی به این معنی نیست که لزوماً باید بعد از بی‌وفایی، جدایی موقت صورت بگیرد؛ در برخی موارد جدایی موقت ممکن است به فرایند بهبود رابطه آسیب بزند. همسران آسیب‌دیده‌ای هم وجود دارند که می‌خواهند همسر نادم آن‌ها در خانه بماند و به آن‌ها ابراز عشق و محبت کند. آن‌ها این کار را، برای آرامش روان آسیب‌دید? خود و به‌دلیل ترسی که از طردشدن دارند، می‌کنند. یکی از فواید ماندن همسر نادم در خانه این است که او ناگزیر خسارتی را که ایجاد کرده از نزدیک و با چشمان خود خواهد دید؛ با وجود این، اگر همسر عهدشکن از کار خود پشیمان نباشد یا از درمانگری باتجربه درخواست کمک نکرده باشد، نمی‌توان از این شیوه بهره برد. علاوه‌بر مشاوره، من پیشنهاد می‌کنم که افراد باایمان گروه‌های معنوی و حمایتی را، برای حفظ همسر خود و حمایت از او، برگزینند و با هم در آن‌ها شرکت کنند.

فهرست مطالب کتاب

دیباچه مترجمان
دیباچه مؤلف
مقدمه
فصل اول: خصوصیات همسرانی که در بازسازی رابطه موفق هستند
فصل دوم: سه اصلی که همسران موفق به‌کار می‌برند
فصل سوم راهنمایی‌های مفید هنگام افشای عهدشکنی
فصل چهارم موانع قطع رابطه با نفر سوم
فصل پنجم جبران خسارات ناشی از دروغگویی و توجیه
فصل ششم چگونه نقش خود را از فردی مخرب به کمک‌رسان تغییر دهیم
فصل هفتم بازسازی اعتماد
فصل هشتم واکنش به وسائل یا رویدادهایی که یادآور بی‌وفایی هستند
فصل نهم کنار آمدن با وسواس‌های فکری همسر
فصل دهم آشتی با فرزندان
فصل یازدهم تغییر منش و رفتار
فصل دوازدهم کوتاهی‌های همسر
فصل سیزدهم چکیده بحث


https://www.ketabrah.ir